4 دلیل افزایش حملات قلبی در میان جمعیت جوان

4 دلیل افزایش حملات قلبی در میان جمعیت جوان

تعداد فزاینده ای از جوانان در گروه سنی 30 تا 40 سال از سکته قلبی رنج می برند. برای آشنایی بیشتر با عواملی که منجر به حمله قلبی می شوند، ادامه مطلب را بخوانید

حمله قلبی به عنوان بیماری که مخصوص پیرمردان است، شناخته می‌شود، زیرا به ندرت افراد جوان‌تر از 40 سال دچار حمله قلبی می‌شوند، که اکنون روند نگران‌کننده‌ای است زیرا تعداد جوانان در گروه سنی 30 تا 40 سال از حملات قلبی رنج می‌برند. به گفته متخصصان سلامت، این به دلیل استرس، سبک زندگی کم تحرک، کمبود فعالیت بدنی و کم خوابی است که می تواند بر قلب تاثیر بگذارد.

4 دلیل برای افزایش حملات قلبی در میان جمعیت جوان:

بروز فشار خون بالا، دیابت و سطح کلسترول بالا در جمعیت جوان رو به افزایش است. عادات بدی مانند سیگار کشیدن، استعمال دخانیات، سوء مصرف مواد و غیره در این امر نقش دارند، بنابراین پیروی از یک سبک زندگی متعادل برای جلوگیری از مشکلات قلبی بسیار مهم است.

دکتر Bipeenchandra Bhamre، مشاور جراح قلب در بیمارستان و مرکز تحقیقات بنیاد Sir HN Reliance در بمبئی، در مصاحبه با HT Lifestyle، 4 دلیل دیگر در پشت حمله قلبی در جوانان را برجسته کرد.

  • دیابت: سطح بالای قند خون به رگ های خونی آسیب می رساند که منجر به رسوب چربی در شریان ها و ایجاد انسداد (آترواسکلروز) می شود.
  • فشار خون بالا باعث ضخیم شدن ماهیچه های قلب می شود و باعث می شود قلب سخت تر کار کند و احتمال حمله قلبی را افزایش می دهد.
  • چاقی: اضافه وزن یا چاقی می تواند برای قلب مضر باشد. تجمع چربی در جوانان به دلیل خوردن و نوشیدن الکل و برنامه خواب نامنظم دیده می شود. بهتر است وزن را کاهش دهید و قلب را نجات دهید.
  • سیگار کشیدن: سیگار و استعمال دخانیات برخی از عوامل خطر مهمی هستند که منجر به حمله قلبی در بزرگسالان جوان می شود. آیا می دانستید؟ مواد شیمیایی موجود در دود سیگار باعث ضخیم شدن و لخته شدن خون در داخل شریان ها می شود.

دکتر Bipeenchandra Bhamre توصیه کرد: “برای هر یک از افراد ضروری است که سالم بمانند و عادات دوستدار قلب را اتخاذ کنند. سعی کنید روزانه ورزش کنید و هر فعالیتی را که می خواهید حداقل 30 دقیقه انجام دهید، رژیم غذایی مغذی داشته باشید و از غذاهای ناسالم، روغنی، فرآوری شده و کنسرو شده پرهیز کنید و مصرف نمک را کاهش دهید. طبق توصیه پزشک، هر از چندگاهی قند خون، فشار خون و کلسترول را بررسی کنید. داروهای دیابت و فشار خون خود را نادیده نگیرید. با انجام یوگا یا مدیتیشن بدون استرس بمانید و طبق توصیه پزشک برای غربالگری قلب بروید.

By Zarafshan Shiraz, New Delhi

Jun 10, 2023